Kleding & Schoenen

In onze babywinkel te Amsterdam verkopen wij verschillende kledingmerken en schoenen. Deze artikelen zijn enkel in de winkel te koop en niet online te bestellen. Dit komt doordat wij van elk artikel slechts enkele stuks op voorraad hebben. 

Hieronder zie je een impressie van verschillende producten die je bij ons in de winkel kunt kopen.

 

 

Bisgaard regenlaarsgosoaky winterjas

 

gosoaky winterjasenfant winterlaars

 

 

 

 

Teuntje is door velen uitgeroepen tot de leukste babywinkel en kinderwinkel in Amsterdam. Maar wat maakt onze onderneming zo aantrekkelijk? In onze winkel hangt een fijne, gemoedelijke en informele sfeer. Wij staan hier sterk met een enthousiast team, dat zeer deskundig en bovenal heel geduldig is.

Bij ons shop je heerlijk op je gemak de mooiste artikelen als kleding, kinderschoenen, speelgoed en kinderwagens van hoogwaardige kwaliteit.

In de winkel is zelfs een speelhoekje aanwezig waar kinderen zorgeloos kunnen spelen. Diverse producten uit onze babywinkel en kinderwinkel in Amsterdam verkopen wij ook online. In ons assortiment vind je hoogwaardige producten van fijne merken als Name It, Petit Bateau en Little Indian. Ben je op zoek naar mooie kinderschoenen, een Babyzen Yoyo buggy of een Klippan deken voor het ledikant? In onze (online) winkel slaag je ongetwijfeld!

In onze winkel vind je verschillende kinderschoenen van Vans, zie hieronder een foto van de shop:

 

 

Kleed jouw zoon of dochter met vrolijke kinderkleding uit zonde shop in Amsterdam. 

Merken zoals Bear & Mees shop je bij Teuntje. Bear & Mees is een Nederlands duurzaam schoenenlabel, geproduceerd in Portugal en gemaakt voor kinderen in de maten 24 – 33. We maken diervriendelijke schoenen gemaakt van duurzame stoffen zoals microvezel, vilt en andere fairtrade materialen.