Kinderkapper Lucy

Hoi!

Ik ben Loes, of wel Lucy (zo noemen mijn kinderen mij :-). 
Ik ben beeldend kunstenaar en kinderkapper bij Teuntje. Ook knip ik dames en heren, bij jou thuis. Wil je meer over mij weten, kijk dan op loescoolen.nl
 
Tijden
Ik knip alle dagen op afspraak (bij Teuntje of bij jou aan huis). Iedere zaterdag ben ik sowieso van 10.00u tot 17.00u bij Teuntje aanwezig. Je kan dan binnen komen lopen, maar van te voren reserveren is ZEER aan te bevelen, de zaterdag is erg geliefd en zit dus meestal snel vol.
 
Aan Huis
Bij jou thuis knippen doe ik vanaf minimimaal 2 personen, op alle weekdagen (text, of bel voor de mogelijkheden. 0640214415). Ik reken een servicetoeslag van €3,50 per huisbezoek.
 
Prijzen
Kinderen (0 t/m 12 jaar): € 22,-

Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 27,50
Pony knippen: € 7,-
Kleurtje, Haarmascara, of -glitter behandeling: € 3,50
 
Contact
Bel, Sms of Whatsapp naar: 0640214415.
Mailen kan naar: info@loescoolen.nl.
 
Volgen
Je kunt mij volgen via social media. Als je dat doet ben je als eerste op de hoogte van eventueel nieuws. 
Facebook: @Lucy.Hairstyling.Amsterdam
Instagram: lucy_Hairstyling

VAAK GESTELDE VRAGEN:

Hoe lang duurt het knippen van een kinderkapsel?
Ik reken ongeveer een half uur per kind. Of dat langer of korter uitvalt, heeft alles te maken met of hij/zij er wel, of geen zin in heeft :-) en verder met de dikte en lengte van het haar, alsmede het gewenste kapsel. 

Wat als mijn kind erg bang is voor de kapper, of om een andere reden heel bewegelijk?
Ik heb inmiddels een ruim aantal jaren ervaring met het knippen van kinderen. Ik ben zelf al 12 jaar moeder. Ik heb een erg gecontroleerde, vaste hand. Daarnaast beschik ik - professioneel :-) - over een onuitputtelijke hoeveelheid geduld. Ook ligt bij Teuntje een berg speelgoed en boekjes ter afleiding. Een filmpje op de telefoon van papa of mama doet vaak wonderen en er mag ook op schoot gezeten worden. We komen er eigenlijk altijd samen wel uit.

Hoe kan ik betalen?
Betalen mag via een overboeking met je mobiel (ik kan je een Tikkie sturen), of contant (een pinautomaat is te vinden op een aantal meter bij Teuntje vandaan).
Vanaf welke leeftijd kan er worden geknipt?
Vanaf 0 jaar. Zodra het "nodig" is, kan er geknipt worden.
Afspraak afzeggen?
Een afspraak cancellen is kosteloos, indien dit uiterlijk 24 uur van te voren gebeurt. Dit kan telefonisch, per email, sms, of Whatsapp bericht.
Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden, of je bent de afspraak gewoon vergeten dan moet ik helaas de 
gereserveerde tijd, deels in rekening brengen. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen  € 10,- euro. Dit bedrag zal contant, of per overboeking (Tikkie) afgerekend worden.